7.png
Увага до клієнтів - запорука нашого успіху

   068 308 58 73    097 777 59 78    068 440 96 77
   098 803 50 75    098 138 91 74    095 534 28 15

   Робота лінії консультацій: 08:00-19:00 год.

CloudKey — хмарний захищений носій для вашого бізнесу

up
01.06.2022

Цифровізація — проривне рішення, особливо зараз, коли більшість українців мусили залишити своє житло, щоб переїхати в інший регіон або навіть країну. Багато компаній шукають варіанти економити час своїх користувачів, продовжувати працювати та підвищувати безпеку та автономність свого бізнесу.

Тому пропонуємо для бізнесу «хмарний» захищений носій CloudKey для зберігання електронного підпису та спрощення процесу підписання електронних документів.  

«Хмарний» кваліфікований електронний підпис («хмарний» КЕП) — це юридично значущий електронний підпис, реалізований за допомогою технології, яка всі обчислювальні операції з використанням ЕП переносить на зовнішній сервіс («хмара»), на стороні користувача залишається лише необхідність підтвердити свою особистість та здійснення операції зручним способом (наприклад, через мобільний додаток). 

CloudKey — це зручна та сучасна альтернатива токенам, яка значно полегшує роботу із КЕП. З CloudKey підвищується продуктивність, адже апаратні ресурси рішення забезпечують високу швидкість обчислення електронного підпису. Що дозволяє фактично миттєво погоджувати електронні документи за наявності інтернету та смартфона. 

Системи прийняття рішень колегіальних органів, документообіг, дистанційне банківське обслуговування, управління компанією, електронні торги — ці та інші сервіси вимагають все меншого часу реакції та більшої мобільності. І тоді, коли час — це справді гроші й дуже великі, не хочеться втрачати ні хвилини на пошук токена та найближчого ПК. До того ж «традиційні» засоби для зберігання ЕП, такі як криптопровайдери та токени, не мають змоги працювати на мобільних пристроях. 

Зараз вже нікого не здивувати тенденцією переходу у «смартфон», відмовою від традиційних пристроїв для аутентифікації користувачів та формування електронного підпису. Багато користувачів звично працюють з планшетів та смартфонів, до яких просто так неможливо під’єднати токени та смарткарти. А «хмарні» технології вирішують це завдання, адже для роботи з CloudKey достатньо мати смартфон та інтернет-з'єднання. 

З CloudKey користувач більше не має обмежень у пристроях, з яких можна погоджувати електронні документи та у доступі до свого КЕП, адже ключ надійно зберігається у хмарному сховищі та доступний 24 години на добу та 7 днів на тиждень. 



329

Повернутися до списку

up up